Asetusprofiileilla voit hallita iPhone- ja iPad-laitteita.

Laitteiden määrittäminen profiileilla

Mobiililaitteiden hallinta-asetuksia hyödyntämällä voit luoda ja asentaa asetusprofiileja organisaatiosi iPhone- tai iPad-laitteisiin.

iOS- ja iPadOS-rajoitusten määrittäminen

Luo Exchange ActiveSync -asetusprofiili iOS- ja iPadOS-laitteiden käyttäjille.

Exchange ActiveSyncin käyttöönotto laitteilla

Anna käyttäjillesi pääsy Microsoft Exchange Server -palvelimellesi.

Exchange ActiveSyncin (EAS:n) määrittäminen

Apple TV -rajoituksia ja -tietosisältöjä ovat muun muassa ohjelmistopäivitysten viivyttäminen ja Koti-valikon asettaminen.

Apple-laitteiden rekisteröiminen MDM:ään

Voit määrittää rajoitukset ja muut tietosisällöt Apple TV:lle.

Apple TV:n hallinta

Voit selata Mobiililaitteiden hallinnan asetukset IT-ylläpitäjille -opasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.