Kartalla olevan nastan Tiedot-ikkuna, jossa näkyy sijainnin osoite ja arvioitu matka-aika nykyisestä kohteestasi.

Reitti määränpäähäsi

Kartat voi näyttää sinulle ravintolan, puiston, yrityksen tai näköalapaikan tarkan sijainnin.

Sijainnin löytäminen

Kartat-ikkuna, jossa näkyy reitti kohteeseen.

Kartat on oppaasi

Voit nähdä reitin, johon on merkitty kaikki kadunnimet, käännökset ja maamerkit. Kartat voi näyttää sinulle nopeimman reitin määränpäähäsi sekä aika- ja etäisyysarviot.

Reittiohjeiden hakeminen

Kartat-ikkuna, jossa näytetään liikennetiedot kartan kuvakkeina.

Selvitä nykyiset liikennetiedot ja saavu ajoissa

Voit näyttää Kartoissa liikennetiedot, jotta voit suunnitella parhaan reitin ja varata riittävästi aikaa matkaan.

Liikennetietojen näyttäminen

Voit selata Karttojen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.