Tervetuloa Mail-ohjelmaan

Lähetä, vastaanota ja hallitse kaikkien sähköpostitiliesi sähköpostia yhdessä paikassa Macissa.

Mail-ikkuna, jossa on viestiluettelo ja viesti, jossa on kuvia esikatselualueella.
Lisää tili -osio, jossa voit lisätä sähköpostitilejä Mailiin.

Et missaa yhtään mailia

Kun lisäät Mailiin sähköpostitilisi (kuten iCloud, Google, Exchange, työ tai koulu), saat kaikki viestisi yhteen paikkaan ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään useille verkkosivustoille. Jos haluat lisätä tilin, kun olet Mailissa, valitse Mail >Lisää tili.

Mail-ohjelma Split View -näkymässä: Mail-ikkuna, jossa on viestiluettelo, kirjoitusikkunan vieressä.

Lue ja kirjoita samaan aikaan

Kun käytät Mailia koko näytöllä, viestit avautuvat Split View -näkymässä rinnakkain viestiluettelon kanssa. Näet kaiken vaihtamatta ikkunaa. Jos haluat työskennellä koko näytöllä, klikkaa Koko näyttö -painike Mail-ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

Mailin kirjoitusikkuna, jossa näkyy uusi viesti, joka käyttää työpohjaa ja kuvaa.

Viesti tyylillä

Mail tarjoaa työpohjateemoja, jotta voit helposti tehdä viesteistäsi omanlaisia. Kun kirjoitat viestiä, klikkaamalla Työpohja-painike voit selata teemoja aina syntymäpäivistä paranemistoivotuksiin tai luoda oman teeman.

Mail-ikkuna, jossa on sana ”matka” hakukentässä ja Parhaat osumat hakutulosten yläosassa viestiluettelossa.

Löydä sähköpostit nopeasti

Oletko koskaan kadottanut sähköpostia Saapuneet-kansioosi? Mail tekee etsimisestä helpompaa. Kirjoita vain hakukenttään, mitä etsit. Parhaat osumat -ominaisuus näyttää olennaisimmat viestit ensin.