Arkisto-postilaatikon käyttäminen

Voit tallentaa viestejä Arkisto-postilaatikkoon, jotta esimerkiksi löydät ne myöhemmin, kun olet valmis käsittelemään ne.

Huomaa: Voit arkistoida viestin Mail-ilmoituksessa tai viestiluettelossa pyyhkäisemällä, jos Mailin Katselu-asetuksissa Siirrä hävitetyt viestit -asetus on asetettu arkistoimaan; muussa tapauksessa viesti poistetaan.

Avaa Mail

• Mail-ilmoituksessa olevan viestin arkistoiminen: Siirrä osoitin ilmoituksen päälle ja klikkaa Arkistoi.

• Viestiluettelossa olevan viestin arkistoiminen: Valitse viesti ja klikkaa Mail-työkalupalkin Arkistoi-painiketta  (tai käytä Touch Baria). Voit myös pyyhkäistä viestiä vasemmalle kahdella sormella ja klikata Arkistoi tai pyyhkäistä koko matkan vasemmalle, kunnes viesti katoaa.

• Useiden viestiluettelossa olevien viestien arkistoiminen: Valitse yksi tai useampia viestejä, valitse Viesti > Arkistoi tai klikkaa Arkistoi-painiketta.

• Arkistoitujen viestien katseleminen: Arkistoidessasi viestejä Mail luo arkisto-postilaatikon Mailin sivupalkkiin kullekin tilille, jonka viestejä arkistoit, ja siirtää valitsemasi viestit siihen. Katso viestejä klikkaamalla Arkisto-postilaatikkoa.

Jos valitset arkistoitavaksi keskustelun, kaikki nykyisessä postilaatikossa – esimerkiksi Saapuneissa – olevan keskustelun viestit arkistoidaan; muissa postilaatikoissa olevia, aiheeseen liittyviä viestejä ei arkistoida.

Arkistoidut viestit säilyvät Arkisto-postilaatikossa, kunnes ne poistetaan tai siirretään.