16 tuuman MacBook Pro sivulta ja mukana tulevat lisävarusteet.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Katso pikainen esittely MacBook Pron porteista, liittimistä, lisävarusteista ja muista ominaisuuksista.

MacBook Pron esittelykierros

13 tuuman MacBook Pro ylhäältä.

Aloitetaanko?

Käynnistä MacBook Pro nostamalla sen kansi, liittämällä se virtalähteeseen tai painamalla jotakin näppäintä. Noudata Käyttöönottoapurin kehotteita, niin laite on pian käyttövalmis.

MacBook Pron käyttöönotto

iCloud-sisältöä käytössä eri laitteilla.

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, yhteystietojasi ja muita tietoja kaikissa laitteissasi iCloudin avulla. Käyttämällä MacBook Prota yhdessä iOS- ja iPadOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

MacBook Pron käyttäminen iCloudin ja Jatkuvuuden kanssa

MacBook Pron mukana tulevien appien kuvakkeita.

Luovuutta ilmassa

MacBook Pron mukana tulee appeja kaikkeen haluamaasi. Muokkaa ja jaa kuviasi. Nauti musiikista, kirjoista, elokuvista ja muista asioista. Luo esityksiä. Tutustu myös uusiin appeihin App Storessa, mukaan lukien iPhone- ja iPad-apit, jotka toimivat nyt Maceissa, joissa on Applen M1-siru.

Tietoja Macin mukana tulevista apeista

Kartat-, Safari- ja Viestit-appien päällekkäiset näytöt.

Uusien ominaisuuksien löytäminen

Tutustu macOS:n uusiin ominaisuuksiin, mukana tuleviin appeihin ja MacBook Prohon.

Tutustu MacBook Pron uusiin ominaisuuksiin

Voit tutustua MacBook Pron perusteisiin klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).

Jos tarvitset lisää apua, vieraile MacBook Pron tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.