Launchpad

Macin Launchpadissa voit katsella ja avata Macilla olevia appeja.

Macin näyttö, jossa on Launchpad avoinna. Launchpadissa näkyvät appikansio ja Dockin Launchpad- ja App Store -kuvakkeet.

Launchpadin avaaminen ja sulkeminen: Avaa Launchpad klikkaamalla Dockin Launchpad-kuvaketta . Sulje se painamalla esc-näppäintä tai klikkaamalla mitä tahansa kohtaa näytöllä (paitsi appikuvaketta).

Apin etsiminen: Kirjoita sen nimi hakukenttään Launchpadin yläosassa. Voit siirtyä toiselle sivulle Launchpadissa painamalla komento-nuoli vasemmalle tai komento-nuoli oikealle.

Appien järjesteleminen Launchpadissa: Launchpad järjestää apit ruudukkoon. Voit järjestellä appeja vetämällä niitä uusiin paikkoihin. Luo kansio vetämällä appi toisen apin päälle. Voit lisätä uuteen kansioon muita appeja vetämällä. Jos haluat poistaa apin kansiosta, vedä se pois.

Lisätietoja: Katso Applen tukiartikkeli Launchpadin käyttäminen Macissa.