Sanelunäppäimistön näppäinoikotie

Näppäinyhdistelmä, jota painamalla sanelu aloitetaan tai lopetetaan. Voit valita oikotien valitsemalla Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla sivupalkissa Näppäimistö . (Sinun on ehkä selattava alaspäin.) Valitse oikealla Sanelu, klikkaa Oikotie-kohdan vieressä olevaa ponnahdusvalikkoa ja valitse oikotie tai luo omasi.

Vinkki: Jos Mikrofoni-näppäin on saatavilla toimintonäppäinten rivillä, voit aloittaa tai lopettaa sanelun painamalla sitä.