Apple-tili

Apple-tililläsi voit käyttää Applen palveluja, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja iTunes Storea.

• Voit kirjautua Apple-tilillesi käyttämällä tilillesi tallennettua sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa sekä salasanaasi. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple-tilinä.

• Kirjaudu sisään samalla Apple-tilillä käyttääksesi Applen palveluja millä tahansa laitteella. Näin tehdessäsi ostoksia tai ladatessasi tuotteita yhdellä laitteella, samat tuotteet ovat saatavilla muilla laitteillasi. Ostoksesi ovat sidottuja Apple-tiliisi, eikä niitä voida siirtää toiselle Apple-tilille.

• Apple-tiliä ei kannata jakaa, vaan jokaisella kannattaa olla oma. Jos kuulut perheeseen, voit jakaa ostoksia perheenjäsenten kesken käyttämällä Perhejakoa ilman, että sinun tarvitsee jakaa Apple-tiliä.

Saat lisätietoja Apple-tilistä Apple-tilin tukisivustolta. Voit luoda sellaisen Apple-tilin verkkosivustolla.