Apple ID:n muut sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot

Voit käyttää Apple ID:si sähköpostiosoitetta Apple ID ‑tilillesi kirjautumiseen. Voit mahdollisesti käyttää myös muita sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita, jotka olet lisännyt tilillesi.

Voit katsella ja muokata sisäänkirjautumiseen käytettävissä olevia sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita seuraavasti:

• Macilla: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa sivupalkin yläreunassa [nimeäsi] ja klikkaa sitten oikealla Kirjautuminen ja suojaus.

Jos kohtaa Kirjautuminen ja suojaus ei näy, klikkaa Nimi, puhelin, sähköposti.

• iPhonella tai iPadilla: Valitse Asetukset > nimesi > Kirjautuminen ja suojaus.

Jos kohtaa Kirjautuminen ja suojaus ei näy, napauta Nimi, puhelin, sähköposti.

• Verkkoselaimessa: Mene osoitteeseen appleid.apple.com, kirjaudu sisään, valitse Kirjautuminen ja suojaus (jos se ei ole jo valittu) ja valitse Sähköposti ja puhelinnumerot.

Jos haluat lisätietoja eri sähköpostiosoitetyypeistä, joita voit käyttää Apple ID:n kanssa, katso Applen tukiartikkeli Tietoja Apple ID:n sähköpostiosoitteista.