Kirjasto-kansio

Tämä kansio sisältää fontteja, internet-liitännäisiä ja muita kohteita, joita käyttävät Macin kaikkien käyttäjien käytettävissä olevat apit. Älä käytä tätä kansiota luomiesi tiedostojen ja kansioiden tallentamiseen. Käytä sen sijaan Dokumentit-kansiota.

Kirjasto-kansio on kätketty. Jos sinun tarvitsee avata se, varmista olevasi Finderissa klikkaamalla työpöytää, pidä optionäppäintä painettuna ja valitse Siirry > Kirjasto.

Jos haluat aina näyttää Kirjasto-kansion, valitse Siirry > Koti ja valitse sitten Näytä > Näytä näkymävalinnat. Valitse vaihtoehtoluettelossa Näytä kirjastokansio -valintaneliö.