Kaksiosainen todentaminen

Kaksiosainen todentaminen on Apple ID:n lisäsuoja, joka varmistaa, että vain sinä voit käyttää tiliäsi, vaikka joku tietäisi salasanasi.

Jos haluat tarkistaa, onko kaksiosainen todentaminen päällä Apple ID:llesi, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sivupalkissa [nimeäsi]. Klikkaa Salasana ja suojaus ja laita Kaksiosainen todennus päälle.

Katso Applen tukiartikkeli Apple ID:n kaksiosainen todentaminen.