Power Nap

Power Nap, joka on käytettävissä Mac-tietokoneissa, joissa on flash-muisti (ei Mac-tietokoneissa, joissa on kovalevy tai SSD-levy), mahdollistaa sen, että jotkin Mac-tietokoneet pysyvät ajan tasalla myös nukkuessaan. Kun Mac menee nukkumaan, Power Nap aktivoituu säännöllisin väliajoin tietojen päivittämiseksi. Päivitettävät tiedot riippuvat siitä, toimiiko Mac akkuvirralla vai onko se liitetty virtalähteeseen.

Kun Mac on nukkumassa ja toimii akkuvirralla, Power Nap tekee seuraavat asiat:

• Tarkistaa uudet viestit Mailissa

• Päivittää tapahtumat Kalenterissa

• Päivittää muut iCloud-tapahtumat

Kun Macisi on liitetty virtalähteeseen, Power Nap voi myös tehdä Time Machine -varmuuskopioita.