syöttövalikko

Valikkorivillä käytettävissä oleva syöttövalikko tarjoaa eri syöttölähteitä (esimerkiksi ranska tai japani), näppäimistö- ja merkki-ikkunan käytön ja nykyisen syöttölähteen asetuksia ja ohjeita.

Valikkorivin oikea puoli. Syöttövalikossa näkyy syöttölähde Shuangpin – yksinkertaistettu.

Syöttövalikko tulee näkyviin, kun teet jotakin seuraavista Näppäimistö-järjestelmäasetusten Syöttölähteet-osiossa:

• Otat käyttöön vähintään kaksi syöttölähdettä.

• Valitset Näytä syöttövalikko valikkorivillä -valintaneliön.

Voit myös asettaa Näppäimistö-järjestelmäasetusten Näppäimistö-osiossa valinnan, jolla voit käyttää syöttölähteitä ja merkki-ikkunaa painamalla fn-näppäintä tai Maapallo-näppäin (jos saatavilla näppäimistössä).