Ohjauskeskus

Ohjauskeskuksesta voi käyttää nopeasti hyödyllisiä säätimiä, kuten Wi-Fin, AirDropin ja Älä häiritse -tilan säätimiä. Ne ovat saatavilla yhdestä paikasta valikkorivillä, joten asetuksia on helppo säätää tarvittaessa. Monissa säätimissä on lisävalintoja. Voit esimerkiksi asettaa, milloin Älä häiritse -tila laitetaan pois päältä.

Avaa Ohjauskeskus Macissa klikkaamalla valikkorivillä Ohjauskeskus . Jos haluat muokata Ohjauskeskusta lisäämällä siihen säätimiä, valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Dock ja valikkorivi.