Macin työpöytä, jossa näkyy muokattu työpöytäkuva, Dock näytön alaosassa ja useita dokumentteja näytön oikealla reunalla.

Tee enemmän työpöydällä

macOS on pullollaan älykkäitä ominaisuuksia, joiden avulla asetusten nopea muuttaminen ja päivästä haluamasi tietojen muokkaaminen on helppoa suoraan työpöydältäsi.

Lue, mitä voit tehdä työpöydältä käsin

Launchpad näyttää appikuvakkeet Macin näytöllä ruudukkokuviossa.

Appeja kaikkeen, mitä haluat tehdä

Macin mukana tulee appeja, joilla voit tehdä hämmästyttäviä asioita – ja vielä lisää loistavia appeja löydät Mac App Storesta.

Lue, mitä voit tehdä Macin apeilla

Mac-työpöytä, jossa on avoinna Muistutukset, Viestit ja FaceTime. Viestit-appi on etualalla, ja siinä on useita keskusteluja sivupalkissa ja ryhmäkeskustelu oikealla.

Pysy yhteyksissä läheisiin ihmisiin

Mac tarjoaa erinomaisia tapoja olla yhteyksissä läheistesi kanssa aina ryhmäkeskusteluista jaettuihin muistutuksiin.

Opi pitämään yhteyttä

Safarin ikkuna, jossa näkyy Yksityisyysraportti.

Tietojen ja Macin suojaaminen

Mikään ei ole tärkeämpää kuin yksityisyytesi suojaaminen ja tietojesi turvallisuus. Mac tarjoaa sinulle työkaluja ja appeja (kuten Missä on…? ja Time Machine) henkilökohtaisten tietojesi turvaamiseen ja Macin pitämiseen suojattuna.

Lue, miten voit pitää tietosi turvassa

Mac, iPad, iPhone ja Apple Watch.

Macisi on osa loistavaa tiimiä

Macisi toimii saumattomasti kaikkien muiden Apple-laitteidesi kanssa. Voit suoratoistaa videota Apple TV:ssä AirPlaylla, jakaa tiedostoja helposti ystävien kanssa ja paljon muuta vain klikkaamalla tai napauttamalla.

Opi käyttämään Maciasi ja laitteitasi yhdessä

Macin työpöytä, jossa on Applen TV-appi, jossa näkyy Katso nyt -näyttö, ja App Store -appi, jossa näkyy Apple Arcade.

Enemmän löydettävää Macilla

Macin kanssa on helppo viihtyä. Sillä voit katsoa uusimpia ohjelmia Apple TV+:ssa tai toistaa käänteentekeviä uusia pelejä Apple Arcadessa.

Tietoja Macin media-apeista

Voit tutustua macOS:n käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile macOS:n tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.