iTunesin käyttöopas

Windowsille

PC ja iPhone, joissa on Apple Musicin Sinulle-osio.

Kuuntele kaikkia suosikkejasi

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita. Kuuntele kaikkea vanhoista suosikeistasi uusimpiin hitteihin.

Apple Musiciin liittyminen

iTunes-ikkuna, jossa on useiden albumien kirjasto.

Tee iTunesista se yksi ja ainoa

Onko sinulla edelleen CD- ja DVD-levyjä viemässä tilaa? Tuo ne iTunesiin ja kokoa kaikki musiikkisi yhteen paikkaan.

Kappaleiden tuominen CD-levyiltä

Näkymä Apple Musicin Apple Watchissa, iPhonessa ja HomePodissa toistettavasta kappaleesta.

iTunes-kirjaston käyttäminen kaikilla laitteilla

Kun kirjastossasi on kaikki omat kappaleesi ja Apple Music, voit toistaa suosikkejasi kaikilla laitteillasi.

iTunes-sisällön synkronoiminen

PC, jonka näytöllä on iTunes, ja HomePod lähettyvillä.

Käännä musiikki kovemmalle

Toista musiikkia kaiuttimista, jotka on liitetty tietokoneeseesi tai mihin tahansa Airplay-yhteensopivaan laitteeseen (kuten HomePodiin), jotta kaikki voivat nauttia iTunesista.

Käytettävien kaiuttimien valitseminen

Voit selata iTunesin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Macin tai Windowsin iTunesin tuki -verkkosivustolla.