Touch Bar

Joidenkin Mac-tietokoneiden ominaisuus. Voit muun muassa toistaa iTunes-kappaleita ja -videoita ja säätää äänenvoimakkuutta käyttämällä Touch Barissa tuttuja eleitä, kuten napautusta, pyyhkäisyä ja liu'utusta.

Näppäimistö, jonka yläreunassa on Touch Bar; toistosäätimet ovat Touch Barin keskellä.

Touch Barissa näkyvät painikkeet riippuvat siitä, mitä teet iTunesissa. Esimerkiksi nämä painikkeet näkyvät, kun toistat musiikkia:

Musiikin Touch Bar -säätimet, joissa on painikkeet valitun kappaleen lisäämiseksi soittolistalle ja Seuraavaksi-listalle.

Kun toistat elokuvaa, säätimet muuttuvat.

Elokuvien Touch Bar -säätimet, joissa on painikkeet iTunes Extroille, tekstityksille ja lukuluettelolle.

Touch Barissa on Touch ID, jolla voit tehdä ostoksia iTunes Storessa ja kirjautua sisään iTunes Store -tilillesi.

Katso Applen tukiartikkeli MacBook Pron Touch Barin käyttäminen.