Apple ID

Apple ID koostuu sähköpostiosoitteesta (esimerkiksi maijameikalainen@icloud.com) ja salasanasta. Joissakin maissa voidaan sähköpostin sijaan käyttää puhelinnumeroa. Katso Apple tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

Apple ID:lläsi pääset lataamaan kohteita iTunes Storesta, käyttämään Geniusta tai tilaamaan iCloud-musiikkikirjaston tai muita Applen palveluita. On suositeltavaa, että käytät samaa Apple ID:tä kaikissa Applen palveluissa.

Ostoksesi ovat sidottu Apple ID:hesi eikä niitä voida siirtää toiselle Apple ID:lle. Jos teet ostoksia iPhonellasi, iPadillasi tai toisella tietokoneella, kirjaudu sisään aina samalla Apple ID:llä, jotta näet kaikki tällä tietokoneella tekemäsi ostot ja voit ladata saatavilla olevat päivitykset.

Lisätietoja Apple ID:stä on Apple ID:n -tukisivulla. Voit luoda tunnuksen Apple ID -tilisivulla tai käyttämällä iTunesia.