Ruutuajan toimintaraporttinäkymä. Näytön yläosassa ovat painikkeet Tänään ja Viimeiset 7 pv. Viimeiset 7 pv on valittuna. Näytön keskellä on kaavio, jossa näytetään, kuinka paljon aikaa käytettiin peleihin, viihteeseen ja yhteisöpalveluihin viikon kunakin päivänä. Kaavion alla näkyy aika viikossa yhteensä.

Ruutuajan käyttöönotto lapselle

Käyttämällä Ruutuaikaa saat tietoja ajasta, jonka lapsesi käyttävät laitteillaan, voit katsella toimintaraportteja ja asettaa rajoja.

Seuraa lapsesi iPod touchin käyttöä

Terveys-apin Tänään-näkymässä näkyy päivän aikaan otettujen askeleiden määrä sekä kävely- ja juoksumatka.

Avaimet hyvinvointiin kädessäsi

Kun haluat edistää kehosi ja mielesi hyvinvointia, iPod touch tarjoaa monipuolista tukea mindfulnessista musiikkiin ja kuntoilun seurannasta nukahtamisrutiineihin.

Kehitä terveellisiä tottumuksia iPod touchin avulla

App Storen Tänään-näyttö, jossa on esittelyssä oleva appi. Näytön alareunassa vasemmalta oikealle ovat Tänään-, Pelit-, Apit-, Päivitykset- ja Haku-välilehdet.

Täydellinen matkakumppani

Lisää iPod touchiin musiikkia, pelejä ja podcasteja ennen matkaa, niin sinulla on moneksi tunniksi viihdettä hyppysissäsi.

iPod touchin kanssa matkustaminen

Voit selata iPod touchin käyttöopasta klikkaamalla Sisällysluetteloa sivun yläreunassa.

Lisäohjeita löytyy iPodin tukisivustolta.