Apple Musicin Selaa-näyttö, jossa näkyy Party Playlists.

Kuuntele milloin vain, missä vain

Lisää iPod touchiisi musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja, niin käsissäsi on tuntikaupalla hyvää kuunneltavaa.

Löydä musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja

Viestit-apin tehostenäyttö. Näytössä ylhäällä on etukameran kehys. Kehyksessä näkyvän kohteen ympärillä on iMessage-tarroja. Kehyksen alapuolella vasemmalta oikealle lueteltuina ovat suodatin-, teksti-, kuvio-, memoji- ja iMessage-painikkeet. Näytön alareunassa vasemmalta oikealle lueteltuina ovat tehoste-, suljin- ja kameran valitsimen takakamerapainikkeet.

Säilytä yhteys

Lähetä tekstiviestejä valokuvasuodattimilla ja tarroilla, aloita FaceTime-ryhmäpuhelu tai personoi suosikkimuistosi Kuvat-apissa.

Tutustu hauskoihin yhteydenpitotapoihin

Ruutuajan toimintaraporttinäkymä. Näytön yläosassa ovat painikkeet Viikko ja Tänään. Viikko on valittuna. Näytön keskellä on kaavio, jossa näytetään, kuinka paljon aikaa käytettiin peleihin, viihteeseen ja yhteisöpalveluihin viikon kunakin päivänä. Kaavion alla näkyy aika viikossa yhteensä.

Ruutuajan käyttöönotto lapselle

Käyttämällä Ruutuaikaa saat tietoja ajasta, jonka lapsesi käyttävät laitteillaan, voit katsella toimintaraportteja ja asettaa rajoja.

Ruutuajan käyttöönotto lapselle

Voit tutkia iPod touchin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).