iPhonen käyttöopas

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää iPhonesta

Lukittu näyttö, jonka alareunassa on palkki, joka ilmaisee, että voit pyyhkäistä alareunasta ylös.

Tulevaisuus on täällä

Tutustu iPhone XS:ään, iPhone XS Maxiin ja iPhone XR:ään. Opi intuitiiviset eleet, käytä salasanan sijasta kasvojasi ja näe, mihin uskomaton TrueDepth-kamera pystyy.

Tutustu seuraavan sukupolven iPhoneen

Kamera-näkymä Kuva-tilassa, muut tilat vasemmalla ja oikealla kuvanäkymän alla. Salama-, Live Photo-, Ajastin- ja Suodattimet-painikkeet näkyvät näytön yläreunassa. Olemassa oleviin kuviin ja videoihin pääsee alhaalla vasemmalla olevan miniatyyrin kautta. Suljinpainike on alhaalla keskellä ja Vaihda kameraa -painike on alhaalla oikealla.

Kuvaa kuin ammattilainen

iPhonen kameraa käyttäen voit luoda upeita, ammattimaisen näköisiä kuvia ja voit helposti muokata niitä ja jakaa ne ystäviesi ja perheesi kanssa.

Opi ottamaan paras kuvasi

Ruutuajan viikkoraportti, jossa näkyy appien parissa vietetty kokonaisaika sekä aika kategorioittain ja apeittain.

Ajan tasalla pysyminen Ruutuajan avulla

Ruutuaika kertoo paljonko aikaa käytät esimerkiksi appien ja verkkosivustojen käyttämiseen. Ruutuaikaa käyttämällä voit tehdä päätöksiä siitä, miten käytät iPhoneasi, ja halutessasi voit asettaa rajoituksia.

Hallitse ajankäyttöäsi iPhonen parissa

Terveys-apin Terveystiedot-näkymä, jossa on kuvaaja päivittäisestä kokonaisaskelmäärästä. Kuvaajan yllä ovat painikkeet, joilla voidaan näyttää päivän, viikon, kuukauden tai vuoden askeleet.

Aloita terveellisiä rutiineja

Käytä iPhonea pysyäksesi aktiivisena pitkin päivää ja nukkuaksesi paremmin öisin.

Saavuta terveys- ja hyvinvointitavoitteita iPhonen avulla

Voit selata iPhonen käyttöopasta klikkaamalla Sisällysluetteloa sivun yläreunassa.

Lisäohjeita löytyy iPhonen tukisivustolta.