11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi)

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista 11 tuuman iPad Pron (1. sukupolvi) tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPad Pro edestä, selitteet etukameraan ylhäällä keskellä, yläpainikkeeseen ylhäällä oikealla ja äänenvoimakkuuspainikkeisiin oikealla.

1 Etukamera

2 Yläpainike

3 Äänenvoimakkuuspainikkeet

iPad Pro takaa, selitteet takakameraan ja salamaan vasemmalla ylhäällä, Smart Connector- ja USB-C-liitäntöihin keskellä alhaalla, SIM-alustaan (Wi-Fi + Cellular) alavasemmalla sekä Apple Pencilin magneettiseen liitäntään vasemmalla.

4 Takakamera

5 Salama

6 Smart Connector -liitäntä

7 USB-C-liitäntä

8 SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)

9 Apple Pencilin magneettinen liitäntä