iPad (7. sukupolvi)

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPadin (7. sukupolvi) tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPad edestä, selitteet etukameraan keskellä ylhäällä, yläpainikkeeseen yläoikealla, äänenvoimakkuuspainikkeisiin oikealla ja Koti-painikkeeseen/Touch ID:hen keskellä alhaalla.

1 Etukamera

2 Yläpainike

3 Äänenvoimakkuuspainikkeet

4 Koti-painike/Touch ID

iPad takaa, selitteet takakameraan ylävasemmalla, kuulokeliitäntään yläoikealla, Smart Connector -liitäntään oikealla, Lightning-liitäntään keskellä alhaalla sekä SIM-alustaan (Wi-Fi + Cellular) alavasemmalla.

5 Takakamera

6 Kuulokeliitäntä

7 Smart Connector -liitäntä

8 Lightning-liitäntä

9 SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)