iPad Air (3. sukupolvi)

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPad Airin (3. sukupolvi) tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPad Air edestä, selitteet etukameraan keskellä ylhäällä, yläpainikkeeseen yläoikealla, äänenvoimakkuuspainikkeisiin oikealla ja Koti-painikkeeseen/Touch ID:hen keskellä alhaalla.

1 Etukamera

2 Yläpainike

3 Äänenvoimakkuuspainikkeet

4 Koti-painike/Touch ID

iPad Air takaa, selitteet takakameraan ylävasemmalla, kuulokeliitäntään yläoikealla, Smart Connector -liitäntään oikealla, Lightning-liitäntään keskellä alhaalla sekä SIM-alustaan (Wi-Fi + Cellular) alavasemmalla.

5 Takakamera

6 Kuulokeliitäntä

7 Smart Connector -liitäntä

8 Lightning-liitäntä

9 SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)