iPad mini (5. sukupolvi)

Lue lisää kameroiden ja painikkeiden sijainneista sekä muista iPad minin (5. sukupolvi) tärkeistä laitteiston ominaisuuksista.

iPad mini edestä, selitteet etukameraan keskellä ylhäällä, yläpainikkeeseen yläoikealla, äänenvoimakkuuspainikkeisiin oikealla ja Koti-painikkeeseen/Touch ID:hen keskellä alhaalla.

1 Etukamera

2 Yläpainike

3 Äänenvoimakkuuspainikkeet

4 Koti-painike/Touch ID

iPad mini takaa, selitteet takakameraan ylävasemmalla, kuulokeliitäntään yläoikealla, Lightning-liitäntään keskellä alhaalla sekä SIM-alustaan (Wi-Fi + Cellular) alavasemmalla.

5 Takakamera

6 Kuulokeliitäntä

7 Lightning-liitäntä

8 SIM-alusta (Wi-Fi + Cellular)