iMac Pron näyttö, jossa näkyy kaksi avointa ikkunaa.

Tutustu Maciisi joka puolelta

Haluatko pikaisen esittelykierroksen iMac Pron ominaisuuksiin?

iMac Pron esittelykierros

Näkymä iMac Pron näytön taustapuolelta, jossa näkyy virtapainike korostettuna.

Haluatko aloittaa?

Paina iMac Pron takana olevaa käynnistyspainiketta, seuraa Käyttöönottoapurin ohjeita ja voit aloittaa käytön.

iMac Pron käyttöönotto

iCloud-sisältöä käytössä eri laitteilla.

Asiat synkronoituina

Käytä dokumenttejasi, kuviasi, yhteystietojasi ja muita tietoja laitteiden välillä iCloudin avulla. Käyttämällä iMac Prota yhdessä iOS- ja iPadOS-laitteiden kanssa voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita, kopioida ja sijoittaa laitteiden välillä ja luoda Instant Hotspotin.

iMac Pron käyttäminen iCloudin ja Jatkuvuuden kanssa

Macin mukana tulevien appien kuvakkeita.

Luovuutta ilmassa

iMac Pron mukana tulee appeja kaikkeen haluamaasi. Muokkaa ja jaa kuviasi. Nauti musiikista, kirjoista, elokuvista ja muista asioista. Luo esityksiä. Löydä uusia appeja App Storesta.

Tietoja Macin mukana tulevista apeista

Kartat-, Safari- ja Viestit-appien päällekkäiset näytöt.

Uusien ominaisuuksien löytäminen

Tutustu macOS:n uusiin ominaisuuksiin, mukana tuleviin appeihin ja iMac Prohon.

Tutustu iMac Pron uusiin ominaisuuksiin

Voit tutustua iMac Pron perusteisiin klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).

Jos tarvitset lisää apua, vieraile iMac Pron tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.