Apple ID

Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluja, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea, iTunes Storea ja muita.

• Apple ID koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Joillakin alueilla voit käyttää sähköpostiosoitteen sijasta puhelinnumeroa. Lisätietoja on Applen tukiartikkelissa Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

• Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jotta voit käyttää mitä tahansa Applen palvelua millä tahansa laitteella. Tällä tavoin yhdellä laitteella tekemäsi ostot ja lataamasi kohteet ovat käytettävissäsi myös muilla laitteillasi. Ostosi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voi siirtää toiselle Apple ID:lle.

• Sinulla tulisi olla oma Apple ID, jota et jaa muiden kanssa. Jos olet osallisena perheryhmässä, voit käyttää perhejakoa ostojen jakamiseen perheenjäsenten kesken jakamatta Apple ID:tä.

Lisätietoja Apple ID:stä on Apple ID ‑tukisivustolla. Jos haluat luoda Apple ID:n tai hallita Apple ID ‑asetuksia, siirry Apple ID ‑tilisivustolle.