Kirjojen multimedian käyttäminen

Made for iBooks -kirjoissa on vuorovaikutteisia kaavioita, kuvia ja videoita, joita voidaan katsella, kuunnella ja tutkia.

Avaa iBooks

• Interaktiivisen median suurentaminen: Kun osoitin on kohteen päällä, klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa suurennuspainiketta. Voit myös nipistää auki ohjauslevyllä tai Magic Mousella.

Jos haluat lähentää maksimoitua sisältöä lisää, nipistä auki ohjauslevyllä tai Magic Mousella.

• Interaktiivisen median pienentäminen: Klikkaa Valmis tai nipistä kiinni ohjauslevyllä tai Magic Mousella.

• Elokuvan tai diaesityksen katsominen tai äänileikkeen kuunteleminen: Klikkaa tarvittaessa toistopainiketta tai kuvaa.

Jotkin elokuvat tai äänileikkeet on asetettu toistumaan heti, kun tulet sivulle.

• Galleriassa navigoiminen: Klikkaa nuolia tai kuvakkeita tai, kun osoitin on gallerian päällä, pyyhkäise vasemmalle tai oikealle ohjauslevyllä tai Magic Mousella.

• 3D-kohteen kiertäminen: Klikkaa kohdetta ja vedä sitä.

• Kuvan nimiön (selitteen) lähentäminen: Voit lähentää nimiötä tai nähdä sen koko kuvauksen klikkaamalla sitä.

iBooks-oppikirjat on tehty iBooks Authorilla. Jos haluat lisätietoja, katso Tietoja iBooks Authorista.