Ostettujen kirjojen kätkeminen

Voit kätkeä kirjat, joita et halua nähdä minkään laitteesi kirjastossa. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, perheenjäsenet eivät voi nähdä tai ladata kätkettyjä kirjoja.

Avaa iBooks

Kätke kirja

1. Klikkaa iBooks Store (tai valitse Store > Store‑etusivu) ja klikkaa sitten työkalupalkissa Esittelyssä.

2. Klikkaa oikealla olevan Pikalinkit-kohdan alapuolella Ostetut ja klikkaa sitten Kaikki.

3. Aseta osoitin kätkettävän kirjan päälle ja klikkaa sitten poistopainiketta .

Kätketyn kirjan näyttäminen

1. Klikkaa iBooks Store (tai valitse Store > Store‑etusivu).

2. Klikkaa Tili ja syötä sitten salasanasi.

3. Klikkaa iTunes-pilven alla Piilotetut ostokset -kohdan oikealla puolella Hallitse.

4. Klikkaa Peruuta piilotus niiden kirjojen alla, jotka haluat nähdä nyt kirjastossa.