Ostettujen kirjojen lataaminen ja päivittäminen

Jos olet aikaisemmin poistanut iBooks Storesta ostamasi kirjan, kirja on edelleen iCloudissa ja voit ladata sen takaisin, kun olet yhdistettynä internetiin. Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit myös ladata perheesi kirjoja.

Kun mille tahansa kirjallesi on saatavana päivityksiä, kirjastosi tai iBooks Storen oikeassa yläkulmassa näkyy Lataukset-painike .

Avaa iBooks

Lataa kirja

Varmista ensin, että olet kirjautunut sisään sillä Apple ID:llä, jolla kirja on ladattu tai ostettu. Käyttämäsi Apple ID näkyy valitsemalla Store > Näytä Apple ID:ni

Huomaa: Kätketyt kirjat eivät ole ladattavissa.

1. Klikkaa kirjastossa Kaikki kirjat, valitse Järjestämisperuste ja valitse sitten Näytä iCloud-kirjat.

Jos näet vaihtoehdon Kätke iCloud-kirjat, kaikki ostamasi kirjat näkyvät jo.

Huomaa: Ostetuilla kirjoilla on kirjastossa iCloud-tilakuvake .

2. Lataa ja avaa kirja, jossa on iCloud-tilakuvake, kaksoisklikkaamalla sitä.

Perheenjäsenten kirjojen lataaminen

Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit ladata muiden perheenjäsenten ostamia kirjoja. Tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Perhejakoon.

1. Klikkaa iBooks Store (tai valitse Store > Store‑etusivu) ja klikkaa oikealla Pikalinkkien alla Ostetut.

2. Klikkaa nimeäsi Ostetut-kohdan vieressä ja valitse joku muu perheenjäsen.

3. Klikkaa iCloud-tilakuvaketta sen kirjan kohdalla, jonka haluat lisätä kirjastoosi, ja anna sitten tilisi tiedot.

Kätketyt kirjat eivät näy eikä niitä voi ladata. Jos haluat lisätietoja, katso Ostojen jakaminen perheen kanssa.

iBooksin asettaminen lataamaan ostokset automaattisesti

Voit asettaa muilla laitteilla tekemäsi iBooks Store -ostot latautumaan automaattisesti Macillesi.

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:llä. Käyttämäsi Apple ID näkyy valitsemalla Store > Näytä Apple ID:ni

2. Valitse iBooks > Asetukset ja klikkaa sitten Store.

3. Valitse Lataa uudet ostokset automaattisesti.

Kirjojen päivittäminen

• Klikkaa Lataukset-painiketta ja valitse päivitettävät kirjat tai klikkaa Päivitä kaikki.