Oppimiskorttien käyttäminen

Jos lukemasi kirja on tehty iBooksille, voit katsoa kirjan sanaston sanoja sekä korostuksia ja merkintöjä oppimiskorteista (tai opettelukorteista).

Huomaa: Jos kirjassa ei ole sanastoa etkä korostanut mitään kohtia tai tehnyt merkintöjä, kirjalla ei ole oppimiskortteja.

Avaa iBooks

1. Avaa kirja, valitse Näytä > Näytä oppimiskortit (tai klikkaa Merkinnät-osiossa Kortit, jos se on auki):

2. Toimi jollain seuraavista tavoista:

• Korttien suodattaminen luvun tai osion mukaan: Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Sisällysluettelo-painiketta ja valitse luku tai osio.

• Korttien suodattaminen korostuksen mukaan: Klikkaa oikeassa yläkulmassa Korostukset-painiketta ja valitse sitten korostukset, jotka haluat nähdä.

Voit myös näyttää tai kätkeä sanastotermit.

• Korttien selaaminen: Klikkaa vasemmalla tai oikealla olevia nuolia, pyyhkäise ohjauslevyllä tai Magic Mousella tai käytä nuolinäppäimiä.

• Kortin kääntäminen ympäri: Klikkaa Käännä kortti tai paina välilyöntipainiketta.

• Korttien sekoittaminen: Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Sekoitus-painiketta .