Sirin aktivoiminen

Huomaa: Sirin käyttäminen vaatii internet-yhteyden.

Jos haluat aktivoida Sirin Macissa, tee jokin seuraavista:

• Pidä Mikrofoni-näppäin painettuna, jos se on saatavilla toimintonäppäinten rivillä; muussa tapauksessa käytä Siri ja Spotlight ‑asetuksissa määritettyä näppäinoikotietä.

• Klikkaa valikkorivillä Siri . Jos se ei ole näkyvillä, voit lisätä sen Ohjauskeskus-asetuksissa.

• Napauta Touch Barissa Siri (jos Macissa on Touch Bar).

• Sano ”Hei Siri” tai ”Siri” (jos valinta on saatavilla ja laitettu päälle Siri ja Spotlight ‑asetuksissa). Jos haluat tarkistaa, onko kutsu ”Hei Siri” tai ”Siri” käytettävissä laitteessasi ja kielellesi, katso Applen tukiartikkeli Käytä Siriä kaikilla Apple-laitteillasi.