Kirjasinkirjan käyttöopas

macOS Mojavea varten

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy äskettäin asennettu fontti.

Elävöitä tekstiäsi

Oletko ladannut hienon uuden fontin verkosta? Asenna se Kirjasinkirjalla, jotta voit käyttää sitä kaikissa ohjelmissasi.

Fonttien asentaminen

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Modern-fonttikokoelma.

Useimmin käyttämiäsi fonttien käyttäminen

Järjestä fonttisi kokoelmiin ja kirjastoihin, jotta löydät hetkessä usein käyttämäsi fontit.

Fonttikokoelmien ja -kirjastojen luominen

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Applen väriemoji-fontti.

Täydellisen fontin valitseminen

Etkö ole varma, miltä jokin fontti näyttää? Katsele fonttia Kirjasinkirjassa, niin näet merkkien näytteen näytöllä, tai tulosta näyte.

Fonttien katseleminen ja tulostaminen

Voit selata Kirjasinkirjan käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.