Kirjasinkirja-ohje

Tervetuloa Kirjasinkirjaan

Asenna, hallitse ja esikatsele fontteja Macilla.

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy luettelo fonteista ja yhden näytteen esikatselu.
Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy äskettäin asennettu fontti.

Elävöitä tekstiäsi

Oletko ladannut hienon uuden fontin verkosta? Asenna se Kirjasinkirjalla, jotta voit käyttää sitä kaikissa ohjelmissasi. Klikkaa Kirjasinkirjan työkalupalkissa lisäyspainike.

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Modern-fonttikokoelma.

Useimmin käyttämiäsi fonttien käyttäminen

Järjestä fonttisi kokoelmiin ja kirjastoihin, jotta löydät hetkessä usein käyttämäsi fontit. Aloita klikkaamalla lisäyspainike kokoelmaluettelon alla.

Kirjasinkirja-ikkuna, jossa näkyy Applen väriemoji-fontti.

Täydellisen fontin valitseminen

Etkö ole varma, miltä jokin fontti näyttää? Katsele fonttia Kirjasinkirjassa, jotta näet näytteen merkeistä. Muuta esikatselua tarpeen mukaan klikkaamalla Näyte-painike,Merkkivalikoima-painike,Muokattu-painike tai Tiedot-painike.