fonttikokoelmat

Fonttikokoelma on ryhmä fontteja, kuten samaan paikkaan asennetut fontit tai verkkosivustoilla käytettävät fontit. Voit järjestää Macisi fontit Kirjasinkirjassa kokoelmien avulla. Fonteista on myös oletuskokoelmia, jotka on luetteloitu Kirjasinkirjassa vasemmalla olevassa sivupalkissa:

• Kaikki fontit: Kaikki fontit, jotka kuuluvat Tietokone-, Käyttäjä- ja Verkko-kokoelmiin sekä muut ladattavissa olevat järjestelmäfontit. Tämä kokoelma näkyy myös ohjelman Fontit-ikkunassa.

• Tietokone: Järjestelmäkirjaston Fonts-kansioon asennetut fontit (/Kirjasto/Fonts/) sekä muut ladattavissa olevat järjestelmäfontit. Tämä kokoelma näkyy vain, kun Käyttäjä- ja Verkko-kokoelmat sisältävät fontteja.

• Käyttäjä: Kotikansiossa olevassa Kirjasto-kansiossa olevaan Fonts-kansioon asennetut fontit (~/Kirjasto/Fonts/). Näytä kotikansiossa oleva Kirjasto-kansio pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla sitten Finderissa Siirry > Kirjasto.

• Verkko: Kaikki verkkotietokoneen Kirjasto-kansion Fonts-kansioon asennetut fontit (/Verkko/Kirjasto/Fonts/). Tämä kokoelma näkyy vain, kun olet yhteydessä verkkotietokoneeseen, jonka tähän kansioon on asennettu fontteja.