Missä on…? -ikkuna, jossa näkyy luettelo ystäviä sivupalkissa ja heidän sijaintinsa oikealla olevassa kartassa.

Perheenjäsenten ja ystävien seuraaminen

Ota käyttöön ilmoitukset, jotka kertovat, kun ystäväsi tai perheenjäsenesi sijainti muuttuu, tai ilmoita muille oma sijaintisi.

Sijainti-ilmoitusten asettaminen

Missä on…? -ikkuna, jossa näkyy luettelo laitteita sivupalkissa ja niiden sijainti oikealla olevassa kartassa.

Kadonneen laitteen etsiminen

Paranna mahdollisuuksia löytää kadonnut laite Missä on…? -toiminnon avulla, vaikka laite ei olisikaan yhteydessä internetiin.

Laitteen etsiminen

Voit selata Missä on…? -apin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.