Etsi-ikkuna, jossa näkyy luettelo ystäviä sivupalkissa ja heidän sijaintinsa oikealla olevassa kartassa.

Perheenjäsenten ja ystävien seuraaminen

Ota käyttöön ilmoitukset, jotka kertovat, kun ystäväsi, perheenjäsenesi tai muun yhteystiedon sijainti muuttuu, tai ilmoita muille oma sijaintisi.

Sijainti-ilmoitusten asettaminen

Etsi-ikkuna, jossa näkyy luettelo laitteita sivupalkissa ja niiden sijainti oikealla olevassa kartassa.

Kadonneen laitteen etsiminen

Paranna mahdollisuuksia löytää kadonnut laite Etsi-toiminnon avulla, vaikka laite ei olisikaan yhteydessä internetiin.

Laitteen etsiminen

Etsi-ikkuna, jossa näkyy luettelo esineitä sivupalkissa ja niiden sijainti oikealla olevassa kartassa.

Jokapäiväisten esineiden etsiminen

Liitä AirTag esineisiin, kuten avaimiin, jotta voit nopeasti löytää ne.

Esineen paikantaminen

Voit tutustua Etsi‑apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Etsi-apin tukisivustolla.