Äskettäisten tai vastaamattomien FaceTime-puheluiden soittaminen takaisin

Voit soittaa takaisin äskeisen FaceTime-puhelun (mukaan lukien vastaamattomat puhelut) soittajalle FaceTimesta, Ilmoituskeskuksesta, Muistutuksista tai Dockista.

• Soittaminen takaisin FaceTimesta: Klikkaa FaceTime-ikkunassa Video tai Ääni, jolloin näet luettelon äskettäin soittamistasi, vastaanottamistasi tai hylkäämistäsi puheluista. Klikkaa puhelun vieressä olevaa Video-  tai Ääni-painiketta  (tai käytä Touch Baria).

• Soittaminen takaisin vastaamattomaan puheluun Ilmoituskeskuksesta: Klikkaa valikkorivillä Ilmoituskeskus-kuvaketta , klikkaa Ilmoitukset ja klikkaa sitten puhelua vastaamattomien puhelujen luettelossa. Jos haluat lisätietoja, katso Ilmoitusten vastaanottaminen tai lopettaminen.

• Soittaminen takaisin muistutuksesta: Klikkaa FaceTime-muistutuksessa olevaa linkkiä.

• Soittaminen takaisin Dockista: Ctrl-klikkaa FaceTime-kuvaketta ja klikkaa sitten Äskeiset puhelut -kohdan alla olevaa puhelua.

Jos Dockissa ei näy FaceTime-kuvaketta, voit lisätä sen.