Soittajien estäminen

Jos et halua vastaanottaa FaceTime-ääni- tai -videopuheluja tai tavallisia puheluja Macillasi tietyiltä henkilöiltä, voit estää heidät. Jos soittaja soittaa, et saa ilmoitusta eikä puheluun vastata. Voit soittaa estämällesi soittajalle poistamatta estoa.

Tärkeää: Jos estät soittajan Macillasi, hänet estetään kaikilla laitteilla, jotka käyttävät samaa Apple ID:täsi. Jos haluat lisätietoja, katso Applen tukiartikkeli Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla.

Avaa FaceTime

• Soittajan estäminen: Valitse FaceTime > Asetukset, klikkaa Estetyt, klikkaa lisäyspainiketta ja valitse yhteystietojen luettelosta nimi.

Vinkki: Voit estää soittajan myös puheluluettelosta. Ctrl-klikkaa yhteystietoa luettelossa ja klikkaa Estä tämä soittaja.

• Soittajan eston poistaminen: Valitse FaceTime > Asetukset, klikkaa Estetyt, valitse nimi ja klikkaa sitten poistopainiketta .

Huomaa: Jos haluat estää kaikki FaceTime-puhelut tai tavalliset puhelut, laita FaceTime pois päältä tai kirjaudu ulos FaceTimesta jokaisella laitteella. Jos haluat lisätietoja, katso: Sisään- tai uloskirjautuminen FaceTimessa.