Soittoäänien asettaminen

Voit asettaa Macissa oletussoittoäänen kaikille tuleville FaceTime-ääni- ja -videopuheluille ja vaihtaa soittoäänen tai tekstin merkkiäänen yksittäisille soittajille.

Avaa FaceTime

• Oletussoittoäänen vaihtaminen: Valitse FaceTime > Asetukset, klikkaa Asetukset, klikkaa Soittoääni-ponnahdusvalikkoa ja valitse uusi soittoääni.

• Soittajan soitto- tai viestiäänen vaihtaminen: Muokkaa soittajan yhteystietokorttia Yhteystiedoissa. Jos haluat lisätietoja, katso Yhteystietojen muokkaaminen.

Kun valitset uuden soittoäänen tai tekstin merkkiäänen, kuulet siitä näytteen, ellei Macia ole mykistetty.