Live Photo -kuvan ottaminen

Kun puhut FaceTime-videopuhelua, voit ottaa Live Photo -kuvan puhelusta. Molemmat saavat ilmoituksen kuvan ottamisesta, ja Live Photo -kuva tallennetaan Kuvat-kirjastoosi. Keskustelukumppanisi saattaa joutua valitsemaan FaceTime-asetuksissaan Live Photo -kuvan sallimisen ennen kuin voit ottaa sellaisen.

Huomaa: Jotta Live Photo -kuva voidaan ottaa, sekä sinulla että keskustelukumppanillasi on oltava macOS High Sierra 10.13 tai iOS 11.

Avaa FaceTime

• FaceTimen ottaminen käyttöön: Valitse FaceTime > Asetukset ja valitse sitten kohdan ”Salli Live Photo -kuvien ottaminen videopuheluiden aikana“ vieressä oleva valintaneliö.

• Kuvat-ohjelman ottaminen käyttöön: Avaa Kuvat-ohjelma, jos se ei ole jo avoinna.

Huomaa: Kuvat-ohjelman ei tarvitse olla auki, kun tallennat Live Photo -kuvan; se on täytynyt olla vähintään kerran avoinna ja siinä on oltava oletuskirjasto.

• Live Photo -kuvan ottaminen: Videopuhelun aikana voit ottaa Live Photon klikkaamalla Live Photo -painiketta (tai käyttämällä Touch Baria).

Saat ilmoituksen, että kuva on käytettävissä Kuvat-ohjelmassa.

Huomaa: Jos Live Photo -painike ei ole käytössä, sinä et ole tai ystäväsi ei ole sallinut Live Photos -kuvien ottamista FaceTime-puheluiden aikana tai ystäväsi laitteessa ei ole macOS High Sierra 10.13 tai iOS 11.