Integrointi ja käyttöönotto

Ota laitteita käyttöön Apple School Managerilla tai Apple Business Managerilla ja määritä integraatio Microsoft Exchange Web Servicesin ja Active Directoryn kanssa.

Lisätietoja integroinnista ja käyttöönotosta

Käyttöönotto ja provisiointi

Valitse organisaatiollesi parhaiten sopiva käyttöönottomalli ja päätä, tehdäänkö rekisteröinti laitteen vai käyttäjän perusteella.

Lisätietoja käyttöönottomalleista

Määritysten hallinta

Tutustu työkaluihin, joilla selkeytetään muun muassa tilien käyttöönottoa ja appien jakelua.

Lisätietoja määritysten hallinnasta

Identiteettihallinta

Auta käyttäjiä viestimään suojatusti käyttämällä kertakirjautumista ja Applen palveluita, kuten Apple ID, hallittu Apple ID, iCloud, iMessage ja FaceTime, organisaation tietoja vaarantamatta.

Lisätietoja identiteettihallinnasta

Sisällön jakelu

Apple School Managerilla ja Apple Business Managerilla voit löytää, ostaa ja jaella sisältöä suurina määrinä organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Lisätietoja appien ja kirjojen ostamisesta suurina määrinä

Suojaus ja vaatimustenmukaisuus

Kun laitteet on otettu käyttöön, hallitse ja suojaa yrityksen tietoja sisäisillä suojausominaisuuksilla ja mobiilaitteiden hallintaratkaisun (MDM) lisäsäätimillä.

Lisätietoja suojauksesta ja vaatimustenmukaisuudesta

Voit selata Macin käyttöönotto-opasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.