Ikkuna, jossa voidaan lisätä internet-tilejä Yhteystietoihin.

Yhteystietojen kerääminen kaikilta tileiltäsi

Jos sinulla on yhteystietoja muilla internet-tileillä, kuten iCloud-, Google- tai Yahoo-tileillä, voit käyttää niitä Yhteystiedoissa.

Kuinka yhteystietoja lisätään muilta internet-tileiltä

Ikkuna älykkään ryhmän lisäämistä varten ja ryhmä nimeltä Kirjakerho, johon kuuluu yhteyshenkilöitä, joiden muistiinpanokentässä on sana ”kirja”.

Ryhmien luominen automaattisesti

Luo älykäs ryhmä jonkin tiettyjä yhteyshenkilöitä yhdistävän asian perusteella. Voit esimerkiksi luoda älykkään ryhmän nimeltä Kirjakerho, johon kuuluvat kaikki yhteystiedot, joiden korttien muistiinpanokentässä on ”kirja”.

Kuinka älykkäitä ryhmiä luodaan

Yhteystiedot-ikkuna, jossa on katuosoitteen vieressä Kartta-painike.

Kartalla näyttäminen

Haluatko nähdä, missä joku yhteyshenkilöistäsi asuu? Voit avata kartan suoraan Yhteystiedot-apista.

Kuinka yhteystiedon osoite näytetään kartalla

Voit selata Yhteystietojen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.