Yhteystietojen sivupalkki

Yhteystiedot-sivupalkissa on lueteltu saatavilla olevat ryhmät, kansiot (jos käytät Yhteystiedoissa Exchange-tiliä) ja verkkohakemistopalvelut.

• Sivupalkin näyttäminen tai kätkeminen: Valitse Näytä > Näytä ryhmät tai Näytä > Kätke ryhmät. Tai vedä Yhteystiedot-ikkunan vasenta tai oikeaa reunaa.

• Sivupalkin koon muuttaminen: Vedä sivupalkin erotinta vasemmalle tai oikealle. Jos vedät erottimen kokonaan vasemmalle, sivupalkki kätketään.

Jos et näe odottamiasi ryhmiä, kansioita tai hakemistoja sivupalkissa, valitse Yhteystiedot > Asetukset, klikkaa Tilit ja varmista, että tilit on otettu käyttöön.