Konsoli-ikkuna, jossa on lokiviesti valittuna ja tiedot alaosassa.

Järjestelmän tarkistaminen

Konsoli kerää lokiviestejä, jotka on luotu tietokoneeltasi ja liitetyistä laitteista. Voit tarkistaa viestien avulla tietokoneen toiminnan ja ratkaista ongelmia.

Lokiviestien katsominen

Näyttää haun tallentamisen Konsolissa hakusanojen syöttämisen jälkeen.

Löydä tarvitsemasi

Etsi hakusanalla tarpeisiisi sopivia lokiviestejä ja toimintoja. Voit myös tallentaa haun ja käyttää sitä uudelleen.

Lokiviestien etsiminen

Konsoli-ikkuna, jossa on valittuna raportti wifi.log ja sen tiedot näkyvät alla.

Paikanna ja jaa

Lokiviestien lisäksi voit tarkastella järjestelmän aktiivisuuden raportteja ja jakaa raportit tekniselle tuelle tai muulle henkilölle, joka auttaa sinua vianmäärityksessä.

Raporttien jakaminen

Voit tutustua Konsolin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.