ColorSync-työkalu-ohje

Tervetuloa ColorSync-työkaluun

Voit luetteloida ja saada yksityiskohtaisia tietoja Macillesi asennetuista väriprofiileista.

ColorSync-työkalun Profiilit-osio.
Kuva lehmistä niityllä ColorSync-työkalun ikkunassa.

Yhtenäiset värit eri laitteilla

Väriprofiilien avulla varmistat, että kuviesi värit näkyvät samalla tavalla kaikilla näytöilläsi sekä tulostettaessa. Avaa kuvatiedosto ja valitse väriprofiiliasetukset, joita haluat käyttää.

Laskin-osio, jossa näkyy pikselin väriarvot kahdessa eri väriprofiilissa.

Väriarvojen etsiminen

Laskimella saat selville näytön värin arvot pikselintarkkuudella. Saat myös toisen asennetun väriprofiilin väriarvot, jotta voit varmistaa, että väri näyttää samalta kaikilla laitteillasi, tulostimet mukaan lukien. Klikkaa vasemmalla alhaalla olevaa suurennuslasia ja klikkaa sitten näytöllä olevaa pikseliä.