Alkuun pääseminen Boot Camp -ohjauspaneelin kanssa

Kun olet käyttänyt Boot Camp -apuria Windowsin asentamiseen Maciin, käytä Windowsin Boot Camp -ohjauspaneelia Boot Camp -asetusten muuttamiseen ja laitteiston määrittämiseen.

Boot Camp ‑ohjauspaneelin käyttäminen

1. Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohjauspaneeli.

2. Jos Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee näkyviin, klikkaa Kyllä.

Boot Camp ‑ohjauspaneelin pitäminen tehtäväpalkissa

Tee jokin seuraavista:

• Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli ja vedä sitten Boot Camp -kuvake  tehtäväpalkkiin.

• Kirjoita tehtäväpalkin hakukenttään ”tehtäväpalkin asetukset”, klikkaa Valitse tehtäväpalkissa näkyvät kuvakkeet ja laita Boot Camp Manager päälle.

• Valitse käynnistysvalikosta Asetukset, klikkaa Mukauttaminen, klikkaa sitten Tehtäväpalkki ja Valitse tehtäväpalkissa näkyvät kuvakkeet ja laita Boot Camp Manager päälle.