Boot Camp -apurin ohje

Tervetuloa Boot Camp -apuriin

Windowsin asentaminen Maciin.

Boot Camp avoinna ja valmiina asentamaan Windowsin.
Boot Camp -apurin asennusikkuna.

Windows-ohjelmien käyttäminen Macissa

Onko suosikki-MMORPG:si saatavilla vain Windowsille? Ovatko kaikki taloustietosi vain Windowsilla käytettävässä kirjanpito-ohjelmassa? Tarvitseeko sinun testata verkkosivuja Internet Explorerilla? Ei haittaa – voit asentaa Windowsin Maciin Boot Campin avulla.

Boot Campin esittely-osio, jossa näkyy painike, jota klikkaamalla voi saada ohjeita, ja painike, jolla jatketaan asennusta.

Helppo asennus

Hanki Windows ISO, niin Boot Camp -apuri tekee kaiken työn. Avaa Boot Camp -apuri ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.