Alkuun pääseminen Boot Campin kanssa

Voit asentaa Windowsin Macillesi Boot Camp -apurilla.

Voit selvittää mitä Windows-versioita Macisi tukee lukemalla Applen tukiartikkelin Järjestelmävaatimukset Windowsin asentamiseen Maciin Boot Campin avulla.

Riippuen Mac-mallista saatat tarvita ulkoisen USB-aseman Windowsin asentamiseen (sinulta kysytään sellaista, kun valmistelet Macia Windowsia varten, jos sellaista tarvitaan). Uudemmat Mac-mallit, joissa on OS X 10.11 tai uudempi, käyttävät sisäistä levyä Windowsin asentamiseen tarvittavien kohteiden väliaikaiseen säilyttämiseen eivätkä tarvitse USB-asemaa. Lisätietoja löytyy seuraavista artikkeleista:

Voit asentaa Windowsin Maciin tekemällä jonkin seuraavista: