Kirjat-ohjelman käyttöopas

macOS Mojavea varten

Kirjat-kirjaston Kaikki kirjat -kokoelma.

Kirjaston kokoaminen

Kokoa oma henkilökohtainen kirjastosi ja valitse tuhansista kirjoista, kuten klassikoista ja myyntimenestyksistä.

Kirjojen hankkiminen

Kirja samalla sivulla iPadin ja Macin Kirjat-ohjelmissa.

Jatka siitä, mihin jäit

Lue kirjaa iPadin Kirjat-apissa lennollasi ja jatka myöhemmin hotellissa Macin Kirjat-ohjelmassa siitä, mihin jäit. iCloud seuraa, millä sivulla olet, jottei sinun tarvitse huolehtia siitä.

Kirjojen näkeminen kaikissa laitteissasi

Kirja, jonka ulkoasua on muokattu ja Ulkoasu-valikko, jossa näkyy valittu tekstin koko, taustaväri ja fontti.

Omannäköiset kirjasi

Räätälöi lukukokemus säätämällä kirjan tekstin kokoa, taustaväriä ja fonttia.

Kirjan ulkoasun muuttaminen

Voit selata Kirjat-ohjelman käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.